Familie van der Laan op Kreta

Zondag 13 augustus
Onze laatste hele dag. We doen ’s ochtends weer rustig aan en gaan dan naar het ontbijt. Na het ontbijt gaat Rianne naar de receptie om te vragen of we morgen langer in onze kamer kunnen blijven. We vertrekken namelijk pas om 21:45 met het vliegtuig naar Amsterdam. Helaas, onze kamer wordt om 12 uur weer door de volgende gasten bezet. Na een beetje aandringen en overdrijven dat onze dochter ’s middags toch echt even moet slapen, zegt de receptioniste dat ze zal kijken of ze iets kan verschuiven, kom het na de lunch nog maar eens vragen.

Oké, dan gaan we deze ochtend nog een keer naar Chania. Er staat vandaag een stevige wind, want het iets minder warm maakt. We rijden naar Chania, vinden een parkeerplek in de straat en lopen dan richting de haven. We drinken een paar dure sapjes op een terras en gaan dan de winkeltjes langs voor souvenirs. We kopen wat voor onszelf en het thuisfront en lopen dan weer naar de auto.
Eenmaal bij het hotel schuiven we weer aan bij de lunch. Na de lunch loopt Rianne nogmaals naar de receptie. Ze hebben wat kunnen schuiven waardoor we morgen tot 18:00 in onze kamer kunnen blijven. Goed nieuws.

We rusten nog wat op de kamer en kleden ons dan om om naar het strand te gaan. We kijken een strandje verder dan de vorige keer, maar het is deze zondag erg druk. Aan de open zee is nog wel wat plek, maar daar zijn de golven ook wel erg woest. We belanden uiteindelijk op hetzelfde strandje als de vorige keer. Deze keer hoeven we maar zes euro te betalen. Isis bouwt een zandkasteel en gooit zand naar de zee. Na twee uur is het weer tijd om terug te gaan. In het hotel douchen we Isis weer onder luid protest, daarna mogen we zelf douchen.
Het is weer tijd voor het avondeten. Ons laatste avondmaal valt een beetje tegen. Hopelijk is de lunch morgen beter. Na het eten kijkt Isis op een afstandje naar de kinderen die dansen met Scooby Doo. Ze speelt nog wat met een bal en daarna gaan we klaar zitten voor de goochelaar. Isis vindt het wachten spannender dan de show zelf. Na een half uur hebben we deze Hans Kazan wel weer gezien en gaan we terug naar de kamer. Isis naar bed en dan bedenken hoe we morgen door gaan brengen.Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.