Gerben en Rianne in Normandië

Dinsdag 26 augustus, 20 graden, bewolkt.

Vandaag doen we weer eens rustig aan. Vooral Gerben heeft nog last van z’n verbrande huid. We worden rond half 12 wakker, gamen, eten en gaan rond 2 uur richting Cabourg. Hier kopen we croissantjes en brood. We lopen souvenirwinkel in en uit. Gerben heeft iets leuks voor zichzelf gevonden en we kopen ook nog een cadeautje voor het doopsel van Jasmijn.

Daarna rijden we door naar Dives-sur-Mer waar we in een Hyper-U boodschappen doen. Een enorme supermarkt. Een soort sligro, maar dan anders. We kopen voor 3 dagen eten. Dat valt niet mee als je uit honderden dingen kunt kiezen. Vooral de koekjes en toetjes zijn moeilijk te kiezen. We slagen er uiteindelijk toch in, rekenen af en gaan dan weer terug naar het appartement.

Daar spelen we nog een keer kolonisten, Rianne wint weer eens. Daarna koken we, eten we en wassen we af. We lezen in de boekjes wat we morgen allemaal in Giverny en Rouen kunnen doen. Daarna zetten we nog een film op; There Will Be Blood. We hebben ‘m nog niet afgekeken, maar tot nu toe is het een aardige film. Tot morgen!

Bladwijzer de permalink.

3 reacties op Gerben en Rianne in Normandië

 1. Arnoud zeggen:

  Jullie nemen wel slechte films mee op vakantie zeg. :D
  Maar zo te lezen hebben het jullie lekker genoten in Normandië!
  Vond het een leuk verslag om te lezen, ’t las lekker weg en heb een paar keer hardop zitten lachen omdat ik me sommige situaties al helemaal voor me zie!

  Ben benieuwd naar het volgende verslag. :)

 2. jacqueline zeggen:

  Wat een gezellig verslag van jullie vakantie. Sommige dingen zijn eigenlijk te vies om te lezen, maar gelukkig kwam dat maar weinig voor. Mn geschiedenis is weer wat opgehaald. Ik hoop voor de veiligheid van de mensheid, jullie beiden en mezelf dat Gerben wat aan zn rijvaardigheid gaat doen, een gestresste Rianne is geen pretje lijkt me…

 3. Both these video games are carefully woven experiences.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.