Vrijdag 3 mei 2013

Vandaag is het lekker warm en schijnt de zon volop. Dat moet betekenen dat we vandaag naar huis gaan. We staan bij tijds op. Douchen, ontbijten en de laatste dingen opruimen. Als we de auto hebben ingeladen en het huisje hebben gecontroleerd, checken we uit. De dienstdoende mevrouw controleert het huisje ook nog een keer en geeft dan onze borg terug.

We stappen in de auto op weg naar Pisa. We vermijden de tolweg dus zien we nog wat meer van het landschap. Eenmaal bij het vliegveld leveren we de auto in, dit gaat iets sneller dan de auto ophalen, maar het gaat nog steeds op zā€™n Italiaans. Daarna wachten we op de shuttlebus die ons naar het vliegveld brengt. We lopen naar de vertrekhal. We zijn veel te vroeg. Onze vlucht heeft nog geen incheckbalie en daarbij is er ook nog eens drie kwartier vertraging. We besluiten maar even rond te kijken op het kleine vliegveld. Veel boeiends is er niet. Dan maar op een terrasje een broodje eten. Na het eten nemen we maar plaats in een wachtruimte. Vervolgens gaan we maar bij de andere Nederlanders staan om te wachten tot we mogen inchecken. Uiteindelijk komen er drie balies beschikbaar. Inchecken en door de controle. We lopen naar de gate. Hier is ook al niets te beleven. Dan blijkt het vliegtuig nog 10 minuten extra vertraging te hebben. We hadden om 16:00 uur moeten vertrekken, maar om 16:10 uur landt het vliegtuig pas in Pisa.

Met een bus worden we naar het vliegtuig gebracht. We nemen plaats en om 17:00 uur vertrekken we dan echt. Geen entertainment tijdens de vlucht, maar wel helder weer, we kunnen dus veel van het landschap zien.

Om 18:40 landen we. Natuurlijk bij gate D81, dus we mogen nog een leuke wandeling maken naar de bagageband. Het duurt even voor de koffers er zijn. Als we de koffers eindelijk hebben, eten we nog een broodje en gaan dan met de trein en metro naar huis. We hebben veel gezien deze vakantie, het weer was helaas niet altijd even goed, maar nog altijd warmer dan in Nederland. Op naar de volgende vakantie!


[ngg_gallery=99;
gpxelevation=show;
gpxspeedchart=show;]

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.