Familie van der Laan op Kreta

Dinsdag 8 augustus
De maagjes rammelen, dus staan we rond half negen op om te gaan ontbijten. Er worden pannenkoeken gebakken, dus Gerben staat al in de rij. Isis hoeft vreemd genoeg niet. Na het ontbijt gaan we naar onze kamer en bedenken wat we zullen gaan doen. We besluiten de bergen in te rijden.

We rijden door de kloof van Theriso. Onderweg zien we veel geitjes. Dat vindt Isis wel leuk! We rijden verder door wat dorpjes en moeten daarvoor door een hoop haarspeldbochten. Uiteindelijk komen we ook bij een kerkje uit het jaar 1300. Het is niet zo spectaculair als we hadden gedacht. We rijden weer verder de berg af en gaan terug naar het hotel.
Na de lunch rusten we nog wat op de kamer en gaan dan naar het zwembad. Isis vermaakt zich met haar gietertje en watermolentje. Een ander meisje heeft hetzelfde speelgoed en komt er gezellig bij zitten. Het meisje heeft ook een waterpistool. Dat wil Isis ook! Wel een blauwe natuurlijk. Rianne loopt naar het winkeltje en haalt een blauw waterpistool. Isis vermaakt zich nog wat langer. Ondertussen halen we nog frietjes, gyros en een ijsje. Tegen half zes gaan we weer naar de kamer.

Douchen, omkleden, nog even een filmpje kijken en dan naar het avondeten. Isis begint al moe te worden, alleen voor toetjes wordt ze nog even vrolijk. Na het eten gaan we weer naar onze kamer. Isis mag nog één filmpje kijken en valt daarna snel in slaap in haar bedje. Wij kijken nog even Game of Thrones (WTF?!) en gaan dan ook slapen.


Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.