Dinsdag 9 augustus

Ons laatste dagje genieten we nog van de vakantie en blijven we bij het hotel. Na het ontbijt kleden we ons om en vertrekken naar het zwembad. In de lift doet Celeste haar favoriete spelletje: op de knop drukken als papa naar binnen wil lopen. De liftdeuren gaan gewoon dicht tot er weerstand ontstaat, dus wordt Gerben bij dit spelletje iedere keer geplet door de liftdeuren. Celeste heeft de grootste lol.

Bij het zwembad vinden we nog 1 vrij bedje in de schaduw. De meiden plonzen snel het zwembad in en spelen allerlei spelletjes met Gerben. Na een tijdje sluit ook Rianne aan. Er staat een stevige wind, dus als je het zwembad uitkomt is het best koud, maar eenmaal opgedroogd is het weer lekker warm.

Na de lunch gaat Rianne nog even snorkelen in de zee. Verderop hebben een paar boten zich verzameld, dus daar moet een schildpad zwemmen. Zwemmend kun je aardig in de buurt komen, maar het is toch net te ver om bij de schildpadden te komen. Vissen zijn er wel te zien. Als Rianne terug is doet Gerben nog een poging, ook hij ziet alleen vissen.

De meiden willen al vroeg het zwembad uit, ze willen nog even een filmpje kijken. Prima, dan pakken wij vast zover mogelijk de koffers in.
Na het diner pakken we de laatste dingen in, checken alvast in en gaan dan op tijd slapen. We moeten weer vroeg op om naar huis te vliegen.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e

Door admin