Zakynthos 1 augustus – 10 augustus 2022

1 augustus, heenreis
2 augustus, zwemmen
3 augustus, Zakynthos stad
4 augustus, Olympia
5 augustus, zwemmen
6 augustus, rondje over eiland
7 augustus, Turtle rescue
8 augustus, Marathonisi, varen
9 augustus, zwemmen
10 augustus, terugreis

Maandag 1 augustus 2022

Om 6:00 uur gaat de wekker. We vliegen pas om 12:45, maar door de chaos op Schiphol moeten we er minstens 4 uur van tevoren zijn.

Aankleden, ontbijten, de laatste dingen inpakken en we zijn klaar voor vertrek. Opa Willy brengt ons weg. Rond 08:10 uur zijn we op Schiphol. We hebben thuis ingecheckt en nemen alleen handbagage mee. “Dan mag u in die lange rij aansluiten”. De rij loopt door, maar duurt wel heel lang. Andere mensen vinden dat ook en besluiten schaamteloos voor te dringen. Als de beveiliging dat niet ziet, kan dat gewoon. Om 11:55 uur zijn we uiteindelijk bij de gate. Isis en Celeste hebben het wachten heel goed volgehouden, maar zijn er nu wel een beetje klaar mee (mama trouwens ook). Het boarden staat gepland voor 12:05 uur, maar er staat nog een ander vliegtuig bij de gate, dat wordt dus vertraging. Uiteindelijk loopt die op tot een uur. 13:45 uur de lucht in en bijna 3 uur later landen we na het draaien van een paar rondjes op Zakynthos.

We hoeven niet op bagage te wachten en lopen dus meteen door naar de autoverhuurder. We krijgen een mooie Suzuki mee en een kwartier later zijn we bij het hotel. We hebben een mooie suite met 2 slaapkamers. We leggen onze spullen neer en gaan dan gauw eten. Isis pakt al meteen zelf eten, Celeste ziet niet echt iets lekkers tussen de 30 verschillende gerechten… De toetjes vallen daarentegen wel in de smaak.

Na het eten bekijken we het zwembad, het strand en de speeltuin. Isis en Celeste vermaken zich met de trampoline, de glijbaan, de sprinkhanen en de rondlopende katten. Wij zitten met een drankje op de schommelbank, echt vakantie!


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 2114362 m
Total time: 07:35:17

Door admin