Familie van der Laan op Kreta

Maandag 14 augustus
De laatste dag is aangebroken. ’s Ochtends doen we weer rustig aan. Gerben loopt nog even naar de receptie voor onze ‘verlate check out’. We ontbijten rustig en kleden ons daarna om. We gaan nog een paar uurtjes naar het zwembad. Isis speelt nog wat met haar speelgoed, wij zwemmen nog even. Er is ook nog tijd voor een ijsje. Als de aquagym begint, kijkt Isis geboeid toe.
Voor de lunch gaan we even douchen. Na de lunch kijkt Isis nog een filmpje, wij pakken de koffers in. Tussendoor is er nog tijd om Game of Thrones te kijken. Isis valt in slaap en ligt zeker twee uur te ronken. Dat is fijn, want we hebben een lange avond voor de boeg. Het laatste uurtje eten we nog een ijsje op het terras.
Rond zes uur checken we uit en rijden naar het vliegveld. Het inleveren van de auto gaat twintig keer sneller dan de auto ophalen. We kopen nog wat broodjes en wachten tot we kunnen inchecken voor de vlucht. We zijn vroeg, dus het is nog niet druk. We checken in, eten onze broodjes op en gaan dan door de security. Isis kijkt naar de vliegtuigen die komen en gaan, leest een boekje en klautert over de stoelen en tafeltjes. Om 21:15 mogen we naar de bus die ons naar het vliegtuig brengt. We zitten al gauw op onze plaats en vetrekken dan voor schema rond half tien. Isis vindt het weer prachtig als we opstijgen. “Als het lampje uit is, mag je riem los en mag je slapen”. Mooi gezegd, maar slapen doet ze niet. Uiteindelijk halen we de tablet maar tevoorschijn. Ze vermaakt zich hier aardig mee. De laatste drie kwartier valt ze dan toch in slaap. Er wordt dan ook boos gehuild als we zijn geland en ze wakker moet worden.
De koffers komen vrij vlot. We lopen naar de taxi en rijden naar huis. De taxirit vindt Isis nog het leukst van alles. Na een leuke vakantie zijn we ook weer blij dat we om half twee weer in ons eigen bed liggen. Tot de volgende vakantie!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.