Mallorca 25 juli – 3 augustus 2023

25 juli, heenreis
26 juli, Can Picafort
27 juli, Aquarium
28 juli, zwemmen
29 juli, Hams Caves
30 juli, Alcudia
31 juli, Palma
1 augustus, Castell de Capdepera
2 augustus, zwemmen
3 augustus, terugreis

25 juli 2023

Tegen 8 uur staan we op. We pakken de laatste spullen in en rond 9:50 staat opa Willy klaar om ons naar Rotterdam The Hague Airport te brengen. 10:30 uur zijn we gearriveerd. We lopen naar de security en 5 minuten later zitten we bij de gate. Dat ging een stuk sneller dan vorig jaar!

Het vliegtuig vertrekt op tijd. In twee uur vliegen we naar Mallorca. Onderweg zien we weinig, want het is erg bewolkt. Op het vliegveld heeft het geregend, daardoor hebben een paar vluchten vertraging en moeten wij even een extra rondje maken. Rond 15:00 landen we. We hebben alleen handbagage bij ons, dus kunnen we zo doorlopen. Het is een aardige wandeling. Eenmaal buiten moeten we even zoeken naar de shuttlebus naar de autoverhuur. Rond 16:00 zijn we bij de autoverhuur, waar voor alle passagiers iemand klaar zit, goed geregeld. Binnen een uur rijden we naar ons hotel. Onderweg merken we dat ze hier heel erg van rotondes houden.

Eenmaal in onze hotelkamer bergen we onze spullen op en lopen dan naar de Lidl om water en snacks te halen. We verkennen het terrein rondom het hotel. De meiden spelen nog even in de speeltuin en dan gaan we aan tafel. Er is genoeg keus, van paella tot friet. Ook de toetjes en het fruit vallen in de smaak. Rond 20:00 gaan we weer naar onze kamer, de meiden zijn moe. Even wassen, tanden poetsen en naar bed, waar ze vervolgens van alles doen, maar niet gaan slapen…
Hopelijk zijn ze morgen genoeg uitgerust om te zwemmen…


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 1376694 m
Total time: 03:53:58

Door Gerben