Familie van der Laan op Kreta

Zondag 6 augustus
Vandaag een rustig dagje. Rond half 9 staan we op en gaan naar het ontbijtbuffet. Eitjes, broodjes, croissantjes, cakejes, we eten onze buikjes weer rond. Na het ontbijt trekken we onze zwemkleding aan en vertrekken naar het zwembad. We zoeken een plekje bij het grote kinderbad. Dat valt niet mee, want de meeste gasten hier claimen een ligstoel met hun handdoek. Gelukkig zijn er nog wat stoelen vrij. Parasols zijn wat moeilijker te claimen, dus we schuiven er gewoon één naar ons toe. Isis wil niet in het water, maar speelt langs de kant met haar gieter en watertoren. We genieten van het mooie weer en zoeken af en toe verkoeling in het water. Gerben speelt veel met Isis, Rianne leest ook in haar boek.

Tegen lunchtijd gaan we weer naar onze kamer en kleden ons om. Bij de lunch kan Isis weer genieten van een broodje met tzatziki. Rianne en Gerben nemen een warme maaltijd. Na de lunch rusten we nog wat op de kamer. Isis vermaakt zich met een filmpje, Gerben en Rianne vallen in slaap. Tegen twee uur gaan we weer naar het zwembad. Isis wil niet meer zwemmen, ze wil naar de speeltuin. Gerben neemt haar mee terwijl Rianne verder gaat met haar boek. De speeltuin was geen succes, de toestellen waren te heet en het grote schaakspel was niet compleet. Dan maar frietjes halen. Ondertussen is het tijd voor de massage van Rianne. Ze is daar bijna anderhalf uur zoet mee. Isis wil dan toch wel zwemmen. Gerben neemt haar mee naar een klein badje, voor wat kleinere kinderen. Isis vindt al een vriendinnetje om mee te spelen. Het grote kinderbad was misschien toch wat te intimiderend.

Rond vijf uur heeft Isis geen zin meer, ze wil naar de kamer. Aldaar wassen we onder luid protest haar haren. Als het eenmaal klaar is, kijkt ze nog een filmpje. Zes uur begint de EK finale van het vrouwenvoetbal. We kijken het eerste half uur op tv en gaan dan naar het restaurant. Isis wil weer alleen taartjes en koekjes, maar ze moet toch echt eerst wat groente eten. Na het eten kunnen we nog het laatste kwartier van de wedstrijd zien. De dames winnen met 4-2, mooi om te zien. Isis mag nog een laatste filmpje kijken en gaat dan slapen, helemaal zonder speen inmiddels, daar is ze toch snel aan gewend. Gerben en Rianne bedenken een plan voor morgen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.