Familie van der Laan in de Ardenne 26 juli – 9 augustus 2019

Vrijdag 26 juli
Tegen 13:00 uur hebben we de auto helemaal volgestouwd en vertrekken we richting de Ardennen. Lekker in de airco van de auto, dat is beter dan die 40 graden buiten. Volgens Google zijn er wegwerkzaamheden bij Antwerpen wat voor flinke vertraging zorgt, dus gaan we via Maastricht. Achteraf hebben we misschien drie minuten gewonnen, want ook via onze route kwamen we in de file terecht.
Onderweg slapen de meisjes, maar als ze wakker zijn wordt er vooral gegeten en gegild (omdat ze dat zo grappig vinden). Tegen 17:00 uur komen we aan bij het vakantiepark. Gerben checkt snel in en dan rijden we door naar ons huisje. Vanaf ons terras zie je de meren van de Eau d’Heure. Verder is het een net huisje, maar die opgemaakte dekbedden hadden ze wel achterwege mogen laten met deze temperaturen.
Tijd voor boodschappen is er niet meer. Dus we eten een pizza bij de kleine pizzeria van het park en kopen dan bij de parkwinkel nog wat te drinken voor vanavond.
Celeste ligt rond half acht in bed, maar even later horen we “Klaar! Uit!” Oké, dan nog maar even eruit, het is ook wel erg warm. Om acht uur moet ze er dan toch aan geloven. Gelukkig valt ze snel in slaap. Ook Isis gaat haar bed in, maar mag nog wel een filmpje kijken. Wij spelen nog een potje Terraforming Mars (Rianne wint!). Buiten begint het al flink af te koelen.

Total distance: 340941 m
Total time: 03:54:35

Door admin