Corfu
8 – 15 augustus 2011

Na twee jaar studeren is het tijd voor een luie vakantie. Het is een weekje Corfu geworden. All-inclusive in het Ipsos Beach Hotel. De recensies zijn er niet zo over te spreken, maar ons is het wel bevallen.

We komen in de nacht van maandag op dinsdag aan rond 01:00 uur. Het is hier een stuk warmer dan in Nederland, maar in Nederland is de zomer dan ook gedegradeerd tot herfst. Woensdag en donderdag waait het flink, waardoor het hier ’s nachts stukken beter is uit te houden. Overdag is de wind soms zelfs wat koud en het is letterlijk uitkijken voor rondvliegende deuren en parasols.

In het hotel verblijven voornamelijk Nederlanders, wat Italianen en een enkele Duitser. Wij willen rust en schrikken onze medelanders af met cryptogrammen en gaan niet al te veel op stoere verhalen in.

De meeste dagen brengen we door aan het zwembad. De dag begint met een karig ontbijt rond 09:00 uur. Rond 13:00 uur lunchen we. Het menu verschilt per dag en we mogen niet klagen. Er is altijd Griekse salade en er is altijd wel iets typisch Grieks te eten. Dit geldt voor de lunch en het avondeten. Er zijn hier nauwelijks wespen, maar er lopen uiteraard wel twee magere katjes rond.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.