Zaterdag 1 augustus
Om 6 uur roept Isis dat ze een filmpje wil kijken. Gelukkig gaat ze weer slapen als we zeggen dat het nog erg vroeg is. Om kwart voor 8 zijn ze dan toch echt wakker. Gerben gaat broodjes halen, daarna ontbijten, aankleden en dan op weg naar de supermarkt. Gewapend met mondkapjes kopen we avondeten, drinken en wat te snaaien. Thuis nog even spelen en lunchen.

Daarna op weg naar een wildpark hier niet ver vandaan. Er zijn veel hertjes, die Isis mag voeren. Ook zien we nog geiten, uilen, paarden en koeien. Veel verblijven zijn helaas leeg.

Eenmaal terug bij het huisje, spelen de meiden nog met de water- en zandbak. Isis bouwt een mooie beek en Celeste giet er water in. Daarna mogen ze in de douche. Gerben kookt, we eten en dan is het bedtijd voor de meiden. Al vinden ze zelf van niet. Het is te warm, er is een vlieg, ze kunnen niet slapen, ze willen spelen, papa en/of mama moet bij ze zitten en ga zo maar door. Celeste valt uiteindelijk in mama’s bed in slaap. Als Isis om 22:00 uur ook eindelijk onder zeil is, leggen we Celeste weer in haar eigen bed. Na een potje Terraforming Mars, gaan wij ook slapen.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 28663 m
Total time: 02:03:42

Door admin