Familie van der Laan in Duitsland – Hochwald

Zondag 2 augustus
7:15 is het blijkbaar tijd om wakker te worden. De meiden mogen nog even een filmpje kijken. Als wij ook wat wakkerder zijn, gaat Gerben broodjes halen. We ontbijten en kleden ons aan.

Daarna gaan we op weg naar Saarburg. Met de stoeltjeslift gaan we omhoog. Isis met Rianne, Celeste met Gerben. Celeste vindt het heel spannend. Boven gaan Rianne en Isis met de rodelbaan. We kunnen helaas niet hard, want een vrouw voor ons gaat erg langzaam… Slechts 8km p/u. Daarna gaat Isis nog een keer met Gerben, zij halen de 30 km p/u. Celeste mag nog niet met de rodelbaan. We gaan weer met de kabelbaan naar beneden, Celeste is wel over haar angst heen en vindt dat ze niet vastgehouden hoeft te worden. Dat doen we toch maar wel…

We rijden Saarburg in en vinden gelukkig een parkeerplek. We lopen het dorpje in en vinden nog een tafeltje bij een café. De meiden eten een ijsje, Gerben een broodje worst en Rianne een tosti (de peer die erop zat gooide ze er maar af, wie verzint zoiets?!). Het is erg druk in het dorpje en de meiden worden moe. Weg dus maar uit deze coronabrandhaard.

Eenmaal bij het huisje spelen de kinderen in de speeltuin. We krijgen nog vlagen mee van de formule 1. Daarna gaan we eten in het restaurant. Isis kipnuggets, Celeste een pannenkoek, Rianne en Gerben schnitzel. Na het eten nog even spelen in de speeltuin. Celeste kukelt om op de glijbaan, dan is de pret over. Nog even douchen en dan naar bed. Celeste valt gauw in slaap, Isis doet er langer over. Gerben en Rianne spelen nog een potje Terraforming Mars. Morgen een rustige dag voor de boeg.


Total distance: 64864 m
Total time: 03:41:02

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.