Hochwald 31 juli – 7 augustus 2020

31 juli, heenreis
1 augustus, Wildpark
2 augustus, Saarburg en rodelbaan
3 augustus
4 augustus, Freizeitzentrum, rodelbaan, trampoline
5 augustus, Greifvogelpark
6 augustus, Wolvenpark
7 augustus, terugreis

Vrijdag 31 juli
De meiden zijn rond half 8 wakker. Ze kijken bij ons in bed nog een filmpje en om 8 uur staan we op. Douchen, eten, de laatste dingen inpakken, nog wat mondkapjes inslaan, afwassen, de auto inpakken en om half 11 vertrekken we.

De reis verloopt voorspoedig. Bij Eindhoven wat file. Als we de Belgische grens over zijn, rijdt Gerben verkeerd, net als vorig jaar. Een stuk verderop houden we pauze. We eten en drinken wat en de meiden strekken de benen, hoewel dat niet meevalt met ruim 30 graden.
Rianne rijdt verder. Zodra we de Duitse grens over zijn, worden we door Google omgeleid, omdat er file is. Later blijkt dat die file is ontstaan doordat de snelweg is afgesloten, maar dat weet Google dan weer niet. Met omwegen vinden we uiteindelijk een weg naar de volgende oprit. De meiden en Gerben zijn van alle kronkelwegen in slaap gevallen. Rianne houdt echter niet van dit soort verrassingen, dus bij de eerst volgende parkeerplaats neemt Gerben het stuur weer over.

Met een half uur vertraging komen we aan op het vakantiepark. Gerben haalt de sleutel en we rijden naar ons huisje. Het is een kinderhuisje met speelgoed, een mooi stapelbed en een gedeelde omheinde tuin met glijbaan en schommel. De meiden vinden het fantastisch. We installeren ons en bestellen avondeten. Gerben haalt nog het hoognodige in de parkwinkel.
Na het eten lopen we nog een rondje over het park. Het meer is helaas niet geschikt om met kleine kinderen in te zwemmen. We lopen verder naar de speeltuin. Isis overwint haar angst op de glijbaan. Daarna gaan de meiden nog samen in de draaimolen met twee andere Nederlandse kinderen.

Weer thuis is het tijd voor de douche, die of te heet, of te koud is. Daarna gaat Celeste naar bed, Isis mag nog even opblijven. Als het stil is, gaat Isis ook. Maar dan blijkt dat Celeste stiekem in het bovenste bed van Isis is geklommen en zit te wachten tot we haar vinden. Nog even lachen, gieren, brullen en dan vallen ze uiteindelijk toch allebei in slaap.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 409106 m
Total time: 05:30:37

Door admin