Familie van der Laan in Duitsland – Hochwald

Woensdag 5 augustus
Celeste vindt het om 06:10 uur tijd om op te staan. Nou, kijk nog maar een filmpje, want de rest van het gezin wil nog even slapen. Een uur later wordt ook Isis wakker en een half uur later staan we op. Gerben haalt weer broodjes en na het ontbijt pakken we de spullen in om naar het Greifvogelpark Saarburg te gaan. We zijn er om 10:00 uur.

Twintig minuten later zijn ook opa en oma gearriveerd. We kijken naar de wasberen, stokstaartjes en verschillende roofvogels. Om 11 uur is het tijd voor de vogelshow. Een meneer vertelt van alles over de vogels en laat de vogels heen en weer vliegen tussen hem en een meisje dat ook in het park werkt. De vogels vliegen tussen het publiek door. Gerben en opa krijgen nog een klap van een vleugel, Rianne krijgt bijna een hap veren in haar mond. Isis vindt het prachtig, Celeste vindt het leuk, maar ook een beetje spannend, aldus zijzelf.

Na de vogelshow kiezen de meiden nog een vogelknuffel. Isis kiest een gier, want tijdens de show vond ze Jimmy de gier het leukst. Celeste gaat voor een blauwe parkiet.
Na nog wat dieren bekeken te hebben in het park, rijden we verder naar Hotel Villa Keller.

Opa en oma hebben daar gereserveerd voor de lunch. De meiden delen een bord schnitzel met friet, opa en oma eten flammkuchen, Rianne een salade en Gerben een schnitzel.

Na de lunch lopen we nog naar het centrum om een ijsje te eten. Daarna nemen we afscheid van opa en oma en gaan we weer naar huis. Gerben doet nog boodschappen, de meiden spelen in hun kamer en in de tuin.
Na het eten gaan de meiden weer in de douche en naar bed. Gerben en Rianne spelen nog een potje Terraforming Mars. Morgen het laatste dagje.


Total distance: 33251 m
Total time: 05:06:16

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.