Gerben en Rianne in Rome. 19 oktober – 23 oktober 2013

Zaterdag 19 oktober 2013

Alles is ingepakt en rond 14:30 komen de ouders van Rianne ons halen. We rijden naar Schiphol en nemen daar afscheid. De herfstvakantie is net begonnen en dus is het een beetje druk. In de rij voor de bagage drop-off. Daarna door de securitycheck, waar Rianne natuurlijk weer gefouilleerd wordt en Gerben z’n tas mag openmaken, en dan moeten we ons nog anderhalf uur zien te vermaken. We bellen nog even met Gerben z’n vader en als Gerben z’n koffie op heeft, lopen we naar de gate.

Tegen 17:00 uur mogen we het vliegtuig in. We vertrekken tien minuutjes te laat en vliegen dan al gauw een regenachtig Nederland uit. We krijgen wat te drinken en een snackje. Het eten gaat helaas niet door. Waarom weten we niet, het Engels van de crew is niet te verstaan. We lezen wat en lachen om een paar tieners die vragen of we nu over de Himalaya vliegen. De reis gaat vlug voorbij en 19:15 landen we in Italiƫ, tien minuutjes eerder dan gepland.
We wachten nog een dik half uur op de bagage en lopen dan gauw richting de trein. Helaas, hij is net weg, een half uurtje wachten dus. Uiteindelijk zijn we om 21:10 op station Termini. 10 minuutjes lopen naar het hotel, Best Western Canada, waar we meteen kunnen inchecken.

Nadat we de spullen in de kamer hebben gezet, lopen we naar het eerste beste restaurant tegenover het hotel en ploffen neer op het terras. Gerben bestelt pizza, Rianne pasta. Daarbij nog een salade caprese en wat brood. Van hoogstaand Italiaans niveau is het niet, maar we hebben trek dus het is goed weg te krijgen. Rond 23:00 uur lopen we het hotel weer in. Na deze vermoeiende dag ploffen we in het fijne bed en vallen meteen in slaap.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 791642 m
Total time: 04:43:45

Door admin

2 gedachten over “Gerben en Rianne in Rome”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.