Donderdag 5 augustus

Om 7:10 horen we weer geklets. Rond half 8 staan we op. Gerben haalt weer broodjes. We ontbijten rustig en besluiten dan naar het WOW-park te gaan. Een klimbos dat erg leuk zou moeten zijn voor jonge kinderen.

Het is een half uur rijden. Eenmaal aangekomen zien we een veld met veel spelmogelijkheden; voetbal, een grote schommel, kabelbanen, tennis enz. In het bos zijn verschillende boomhutten, klimtouwen, kabelbanen, grote netten waarin je met ballen kan spelen, tunnels en nog veel meer. Een heleboel te doen zou je zeggen, maar onze angsthazen denken er anders over. We proberen ze te stimuleren, maar het is toch te eng. Voetbal, het doolhof, de geitjes en de glijbanen zijn het leukst.

’s Middags gaan we weer naar huis. Tijdens een fikse regenbui vermaken we ons met de tablet en Olympische Spelen. Daarna doen we nog boodschappen. Rianne speelt met de meiden nog een potje Mario Kart.
Na het eten wandelen we nog een rondje over het park, we komen een verse huid van een slangetje tegen en zien zwarte naaktslakken. We lopen nog naar de receptie, reserveren een zwemtijd en gaan dan nog even naar de binnenspeeltuin. We hopen dat de meiden lekker moe zijn geworden, maar ze slapen pas na half 10. Voor ons ook bijna bedtijd.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 84936 m
Total time: 03:58:26

Door admin