Dinsdag 10 augustus

We volgen weer hetzelfde ochtendritueel. Rond 8 uur zijn we wakker, we kleden ons aan en Gerben haalt broodjes. Even later besluiten de meiden dat ze toch wel willen zwemmen. Dus badpakken aan, tas inpakken en we gaan op weg.

In het zwembad is het nog een zoektocht naar een kluisje dat werkt. Bij het zwembad staat een strenge badjuf die controleert of iedereen vooraf wel heeft gedoucht en of iedereen wel een armbandje omheeft om aan te geven of je gevaccineerd dan wel negatief getest bent. Uiteindelijk mogen we dan het water in. Celeste durft nu meteen het water in en laat zien hoe diep ze wel durft (niet zo diep). Rianne en Isis gaan nog een paar keer door de wildwaterbaan. Na ongeveer een half uur zwemmen krijgt iedereen de opdracht het water uit te komen. Blijkbaar heeft iemand iets metaalachtigs in het water zien liggen. Daarom is er besloten het zwembad schoon te maken, dat duurt 8 uur. Er wordt dus niet meer gezwommen vandaag.

We kleden ons aan en halen wat te eten bij de snackbar. Celeste blijft non-stop huilen dat ze een cupcake wil. Eenmaal thuis heeft ze wel zin in de hotdog van Rianne. Ook goed. Na het eten rusten we even uit van ons avontuur en doen daarna boodschappen. Eenmaal thuis lezen we, kijken we filmpjes en spelen met waterpistolen.

Dan is het tijd om te eten. Na het eten brengt Rianne de meiden naar bed, Gerben loopt nog naar het winkeltje om broodjes te bestellen. De kritische medewerker is weer aanwezig en telt het muntgeld wel 3 keer na, dat nog best moeilijk is: 35, 40, 45, plus 2 is 46, 47… Nou ja, uiteindelijk gelooft hij dat het klopt.

Morgen naar legoland, dus vroeg naar bed.

Door admin