Maandag 9 augustus

Rond 8 uur worden we weer wakker. Gerben haalt broodjes, we ontbijten en tegen half 10 zitten we in de auto. Op weg naar Hvide Sande. Een dorpje tussen de Noordzee en het Ringkobing Fjord. Er staat een stevige, frisse wind. We parkeren de auto en lopen een stukje het dorp in. We winkelen bij een souvenirwinkeltje, waar het vermeende valse briefje van 500 wel wordt geaccepteerd. Daarna kopen we muffins bij de bakker. Rianne laat tot 2 keer toe een papieren verpakking wegwaaien. We lopen weer terug naar de auto.

De volgende tussenstop is Lyngvig Fyr. Gerben maakt wat foto’s van de vuurtoren en dan rijden we weer verder. We stoppen in Ringkobing. Hier is het druk. We vinden een parkeerplaats en gaan dan naar de viskraam. Gerben staat lang in de rij en krijgt een buzzer mee voor als het eten klaar is. Blijkbaar komt heel Denemarken hier eten. Fish&Chips en een Visburger gegarneerd met garnalen en saus. Het smaakt ons goed. Na het eten lopen we het dorpje in. Er staan verschillende kraampjes en op het dorpsplein wordt muziek gespeeld. We lopen weer richting auto en rijden weer richting het vakantiehuisje.

Onderweg vallen de meiden in slaap. We doen nog even boodschappen en rusten dan even uit in het huisje. Om 16:00 uur is het tijd om te gaan bowlen. Het kost nogal wat tijd voor we kunnen beginnen. Onze computer staat ingesteld op Deens en dat begrijpen we niet. De medewerker verandert het naar Engels, maar ons toetsenbord doet het niet. De medewerker vult alles in in zijn computer. We kunnen beginnen. Als de meiden aan de beurt zijn komen de bumpers niet omhoog. De medewerker zet ons om naar een andere baan. Eindelijk werkt alles. Isis en Celeste rollen de ballen met behulp van een soort glijbaantje. Na een half uur hebben ze niet meer echt zin. Uiteindelijk wint Isis, Celeste is tweede en Rianne en Gerben hebben hun slechtste potje bowlen ooit gespeeld met een respectievelijke derde en vierde plek.

Thuis kookt Gerben pasta en dan is het weer bedtijd voor de vermoeide meisjes.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 105439 m
Total time: 04:16:26

Door admin