Familie van der Laan op de Veluwe 6-13 mei 2016

Vrijdag 6 mei
Op deze prachtige, warme dag nemen we de tijd om de laatste dingen in te pakken. Na de lunch vertrekken we richting Landal Coldenhove. Isis valt al snel in slaap en ondanks de start van de Giro d’Italia is er geen file.

Eenmaal aangekomen in de het bungalowpark zien we dat we niet de enige zijn. Je moet een nummertje trekken voor de receptie. Wij hebben nummer 33 en ze zijn nu bij nummer 3. Gerben wacht bij de receptie, Rianne en Isis nemen vast een kijkje in de omgeving. Er is een zwembad, brasserie, snackbar, pizzarestaurant, beautysalon, speeltuin, dierenweide en een supermarktje. Genoeg faciliteiten dus.

Na ongeveer een half uur wachten zijn we aan de beurt. We krijgen de sleutel en een flesje sap voor Moederdag. Gerben haalt de auto weer op, Rianne en Isis gaan vast met de kinderwagen richting huisje. Gerben is er iets eerder. Het is een knus huisje waar alles net in past. Het kinderbed en de kinderstoel staan klaar in een hokje. We laden de auto uit en maken een boodschappenlijstje. In Eerbeek doen we boodschappen. Thuis ruimen we alles weer op en koken een pastasalade. We eten buiten in de warmte op het terras. Dingen die Isis laat vallen gooien we het bos in, Isis vindt het hilarisch.

Na het eten lopen we nog een rondje over het park. Gerben wil ook weten waar alle faciliteiten zijn. Als we weer terug zijn leggen we Isis in bed. Ze moet even huilen in deze vreemde omgeving, maar valt dan toch lekker in slaap. Morgen wordt het weer lekker warm, dus een mooie dag om te wandelen in het bos.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.