Familie van der Laan op de Veluwe

Zondag 8 mei 2016
De nacht is warm en wordt om 1 uur onderbroken door Isis die ‘open, open’ zegt. Ze heeft het ook warm. Gerben legt haar zonder pyjama in de slaapzak en vraagt of ze weer verder gaat slapen. ‘Ja’ is het antwoord. ’s Ochtends gaat Gerben op pad om broodjes te halen. Rianne maakt Isis om kwart voor negen maar eens wakker, dat valt nog niet mee. Uiteindelijk gaat ze toch rechtop zitten en moeten we aannejen (aankleden). Na het ontbijt krijgt Rianne haar moederdagcadeautjes. Wat een verwennerij!

Daarna pakken we de auto in en gaan richting Velp. We willen de Beekhuizen-Keienberg route lopen. Eenmaal bij de parkeerplaats worden we weggestuurd. Blijkbaar rijdt de Giro hier straks langs. Dan maar een andere parkeerplaats en midden in de route beginnen. We zien een mooie vijver en lopen door het koele bos. Op zich is het onverharde pad goed begaanbaar met de kinderwagen, maar bij een steile helling is het toch even improviseren. Bergaf gaat gelukkig makkelijker: ‘papa nennen! (rennen)’. Isis giert het uit en Rianne wandelt er rustig achteraan.

Op de terugweg valt Isis in de auto in slaap. Thuis eten we een broodje en leggen Isis weer in bed. Helaas is ze na een half uur weer wakker. Nou ja, dan hebben we mooi tijd om in Dieren langs de weg naar de Giro te kijken. Het wordt langzaamaan drukker en af en toe rijdt er een busje of motor langs. Bij ieder voertuig wordt er gejuicht. Isis heeft dat goed door en doet vrolijk mee. De helikopter en losgelaten ballonnen zijn uiteindelijk het leukst.

Vanavond is het tijd voor een barbecue. We smullen ervan en brengen Isis na het toetje naar bed. Zelf gaan we er ook vroeg in na deze gevulde dag. Wat doen we morgen… Arnhem?


Total distance: 48588 m
Total time: 02:35:06

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.