Woensdag 3 augustus

Vandaag geen wekker, maar wel op tijd op voor het ontbijt. Na het ontbijt stappen we in de auto op weg naar Zakynthos-Stad. We rijden eerst naar Argassi, want daar zou een mooi uitzichtpunt zijn. Het is hier echter zo druk, dat we maar doorrijden.

Op dit eiland wonen ongeveer 30.000 mensen, maar het lijkt of er alleen al in Zakynthos-Stad 30.000 auto’s geparkeerd staan. We rijden meerdere rondjes op zoek naar een plek, maar zelfs de betaalde parkeerplaatsen staan vol. Uiteindelijk parkeren we bij de haven, dan maar iets verder lopen. De meiden vinden dit geen goed idee. Het is warm en ze willen zwemmen. We willen toch even op zoek naar kaartjes voor de veerpont. We besluiten dat Gerben bij de meiden blijft en dat Rianne verder loopt. Na een aardige wandeling vindt Rianne eindelijk het verkooppunt voor de veerpont. Om kaartjes te kopen hebben ze onze ID-bewijzen nodig. En ja, die heeft Gerben in zijn tas zitten… Gerben gaat met de met de meiden weer naar de auto om de paspoorten naar Rianne te brengen. Er wordt net een veerpont uitgeladen, dus moet Gerben even wachten. Daarna kan hij verder naar Rianne. Rianne pakt gauw de paspoorten aan en koopt de kaartjes. De mevrouw achter de balie benoemt nog even dat Celeste precies op Rianne lijkt. Dat horen we vaker ?

Terug bij het hotel kunnen we meteen aanschuiven voor de lunch. Het concept ’s middags warm eten is voor de meiden nog steeds wennen. Gelukkig is er altijd nog rauwkost en brood. De middag brengen we door in het zwembad. Daarna hebben we al een routine: douchen, chillen, eten, naar de speeltuin en dan slapen. Morgen vroeg op om met de veerpont mee te kunnen.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 33916 m
Total time: 02:43:41

Door admin