Donderdag 23 juli

De vakantie loopt op z’n eind. Nadat Isis eindelijk in haar eigen bedje ging slapen, wekt ze ons weer om half 8. We doorlopen het gebruikelijk ochtendritueel. Daarna zitten we nog even op het terras. Samen met Isis observeren we een groep mieren die een pissebed aan het verorberen zijn. Aan het eind van de ochtend rijden we richting strand om op zoek te gaan naar souvenirtjes. Na even rondkijken en de zoektocht naar een werkende pinautomaat, vinden we wat hebbedingetjes om mee naar huis te nemen.

’s Middags lunchen we, doen we een dutje en gaan dan weer richting zwembad. Aldaar bevinden zich ook een stel Engelse kinderen. De afgelopen avonden renden deze kinderen gillend rond het appartementencomplex, en nu zijn hun manieren al niet veel beter. Ze trekken stoelen en een tafel van het terras het zwembad in. Uiteindelijk merkt een van hun vaders het op, en zegt er wat van. Even later zwemmen er nog twee Nederlandse jongens, eentje kotst op de rand van het zwembad nadat hij water heeft ingeslikt. Zijn broer beveelt hem het op te ruimen. Ondertussen is Isis ook baldadig, ze gilt het hele zwembad bij elkaar om vervolgens hard te lachen. Rianne moet er ook om lachen, en dat helpt niet… Gelukkig kunnen onze buren er ook om lachen.

’s Avonds gaan we voor de laatste keer naar Vilamoura. We lopen rond de haven en belanden uiteindelijk weer op een terras aan het water. De ober denkt met ons mee en laat de spaghetti van Isis als voorgerecht komen, zodat wij daarna rustig kunnen eten. Na het eten gaan we weer naar het appartement. Isis wil weer niet slapen. Dan maar even rijden in de buggy. Zo valt ze al snel in slaap. We leggen haar in haar eigen bed en sluiten zelf ook onze ogen. Morgen pakken we alles in en vliegen ’s avonds weer naar Amsterdam.


Smiddags
Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 8384 m
Total time: 01:44:09

Savonds
Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 6376 m
Total time: 02:11:10

Door admin

Eén gedachte over “Gerben en Rianne en Isis in de Algarve”
  1. Leuk verslag, Zowel jullie als Isis hebben het naar de zin gehad.
    Leuke foto’s ook. Inderdaad eigenaardig dat de cultuur in de Algarve zo weinig toegankelijk is. In en rond Lissabon was dat anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.