Woensdag 15 juli

Vandaag worden we weer om half 8 wakker. We ontbijten en gaan rond 9 uur op weg naar het strand van Quarteira. Via een omweg komen we uiteindelijk aan bij het strand. We lopen langs de boulevard en gaan dan op een terrasje zitten. Isis eet een banaan, wij drinken wat. Daarna lopen we even naar de zee. We houden Isis met haar voeten in het water, maar dat is NIET LEUK! Later deze vakantie nog maar eens proberen. Vervolgens lopen we via enkele winkelstraatjes terug naar het appartement. We lunchen en doen daarna een dutje. Als Isis rond 15:00 uur wakker wordt, gaan we nog even naar het zwembad.

Aan het eind van de middag vertrekken we met de auto richting Vilamoura. We vinden een parkeerplek en lopen dan naar de jachthaven. Er liggen heel veel bootjes en jachten, de een nog luxer dan de ander. Rondom de haven zijn talloze restaurantjes. We belanden bij een pizzeria. We eten allebei een pizza en laten Isis mee snoepen. Na het eten haalt Gerben nog een ijsje. Daarna rijden we terug naar het appartement. Daar geven we Isis nog een verkoelend bad, stoppen haar in bed en lezen nog wat op het terras. Wat we morgen gaan doen is voor ons nog een verrassing, we slapen er nog een nachtje over.


Sochtends
Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 5849 m
Total time: 02:16:25

Savonds
Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 13477 m
Total time: 02:42:20

Door admin

Eén gedachte over “Gerben en Rianne en Isis in de Algarve”
  1. Leuk verslag, Zowel jullie als Isis hebben het naar de zin gehad.
    Leuke foto’s ook. Inderdaad eigenaardig dat de cultuur in de Algarve zo weinig toegankelijk is. In en rond Lissabon was dat anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.