Vrijdag 19 juli 2013

Vandaag gaan we weer naar huis. We staan bij tijds op, ontbijten nog een keertje en we ruimen de laatste dingen op. Nadat we de auto hebben ingeladen, checken we uit. We rijden naar het vliegveld en leveren de auto weer in. Alles oké!

We checken in en lopen door de controle. Gerben piept en moet gefouilleerd worden. Door de hitte zweet hij als een otter dus de beveiligingsmeneer zal na afloop wel natte handen hebben….

We lopen verder en ploffen in de wachtruimte neer. Surfen en lezen nog wat, totdat we aan boord mogen. Helaas zitten we niet naast elkaar. Gerben zit bij een nooddeur en krijgt extra uitleg. “Als we een seintje geven mag je de deur openen door aan de hendel te trekken”. Gerben denkt “Als die deuren echt nodig zijn, geven jullie waarschijnlijk geen seintjes meer…”. Maar goed, ze kunnen moeilijk de waarheid vertellen…
Rianne zit één rij naar achteren.
Een andere man begint een discussie over zijn plek. Hij dacht/vond dat hij extra beenruimte zou krijgen, maar had deze niet. Na een gesprek van een kwartier met de stewardess kapt ze hem af. Helaas wordt hij niet uit het vliegtuig gezet.

De vlucht verloopt verder rustig, Rianne maakt nog wat foto’s en aan het einde van de middag landen we op Schiphol. Rianne’s broer haalt ons op en we rijden naar huis.

We hebben lekker geluierd en een mooi eiland bekeken deze vakantie. Op naar de volgende!

Door admin

Eén gedachte over “Gerben en Rianne op de Azoren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.