Maandag 15 juli 2013

Vandaag gaan we weer eens op stap. Na het ontbijt rijden we richting het oosten van het eiland. De eerste stop is in Furnas. Hier zijn thermale zwembaden en warmwaterbronnen, maar die zijn natuurlijk een beetje jammer vergeleken met Yellowstone. Als we eindelijk een parkeerplaats hebben gevonden (dat wordt wat als het hier echt toeristisch wordt), besluiten we een rondje door het park te wandelen. De toegang is 5 euro p.p., maar ja, ze hebben dan ook wel wat te onderhouden. Er staan bomen, planten en bloemen uit alle hoeken van de wereld.

Na Furnas rijden we verder naar Nordeste. We lunchen in een café en rijden dan via het noorden terug naar Ponta Delgada. Onderweg stoppen we nog bij een waterval. Daarna rijden we richting de snelweg en zijn dan rond half 4 weer terug in het hotel. De zon laat zich weer niet zien, dus we lezen wat en kijken tv.

[hana-flv-player video=”https://www.glaan.nl/blog/wp-content/uploads/2013/07/Waterval.flv”
description=”Waterval”
player=”5″
splashimage=”https://www.glaan.nl/blog/wp-content/gallery/2013_07_15/IMG_2539.jpg”
/]

’s Avonds eten we in het haventje. De ober die op Kasper lijkt doet erg zijn best voor de fooi. Gerben eet triggerfish, Rianne kiest voor forkbeard fish. We moeten nog even opzoeken wat het precies is. Het smaakt allebei als een lekkerbekje. Op de terugweg lopen we weer langs een restaurant met gratis WiFi, zodat we even de laatste updates kunnen lezen. Voor morgen hopen we weer op de zon!


[ngg_gallery=107]

Door admin

Eén gedachte over “Gerben en Rianne op de Azoren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.