26 juli

Rond 8 uur staan we op en vertrekken richting ontbijt. Er is genoeg keus en variatie. Het kan Celeste echter niet bekoren, ze wil gewoon brood zoals thuis. Tja, dat kennen ze niet in het buitenland.

Na het ontbijt kleden we ons om en vertrekken dan richting zwembad. Ondanks dat het niet mag, zijn alle bedjes al bezet door handdoeken. Bij het kinderbad zijn nog wel plekken. Isis en Celeste vermaken zich met de glijbanen en hun zwembanden. Het kinderbad wordt omgeven door bomen en met de noordenwind is het toch wel fris. We verhuizen naar het terras bij het grote zwembad. Daar schijnt de zon wel, maar af en toe wordt die geblokkeerd door een grote wolk.

Tegen lunchtijd kleden we ons weer om en gaan dan lunchen. Wederom genoeg keus. Na de lunch willen de meiden weer zwemmen. Ze vermaken zich goed, maar het is toch wel leuk als papa of mama ook eens meedoet. Vooral Gerben is dus veel in het bad te vinden. Rianne leest in haar boek en fungeert als wc-escorte.

Aan het eind van de middag gaan we weer naar de kamer. Even douchen, chillen en dan naar het diner. Isis probeert verschillende dingen uit. Celeste houdt het liever bij de vertrouwde spaghetti met kaas.

Na het eten rijden we nog even het stadje in richting het strand. Isis loopt lekker de woeste golven in. Na een korte wandeling rijden we weer terug naar het hotel. Daar is de mini-disco al begonnen. Isis en Celeste doen enthousiast mee. Om 21:00 zijn ze toch wel moe en willen ze naar de kamer. Tanden poetsen en naar bed. Morgen een dagje op pad?


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 7606 m
Total time: 01:20:26

Door Gerben