27 juli

Vandaag staan we iets later op dan gisteren. De meiden waren erg laat in slaap gevallen. Na het ontbijt besluiten we ’s middags naar het aquarium in Palma te gaan, dus ’s ochtends kan er nog gezwommen worden. De handdoeken zijn weer vroeg aanwezig, dus leggen we onze spullen maar op een paar stoelen op het terras. Het is iets warmer dan gisteren, maar nog steeds schuift er af en toe een wolk voor de zon.

Tegen lunchtijd kleden we ons aan en vertrekken dan richting restaurant. Er is weer meer dan genoeg keus. Isis probeert verschillende dingen, Celeste houdt het liever bij een broodje kaas. Na de lunch halen Gerben en Isis de spullen uit de kamer, Rianne en Celeste wachten alvast bij de uitgang. Even later komt Gerben er ook aan, maar Isis niet. Ze was al eerder naar ons toegekomen, maar had ons niet gevonden. Ze was dus weer teruggelopen naar de kamer, maar daar was Gerben al weg. Gelukkig had Rianne Isis zien lopen en kon ze snel opgehaald worden. Een paar tranen later zijn we dan toch met z’n vieren op weg.

Google stuurt ons niet over de snelweg, maar een via route over allerlei binnendoorweggetjes die even snel was. Celeste doet een dutje, Isis kijkt naar buiten. Uiteindelijk vinden we het aquarium en daar tegenover een parkeerplaats. Aldaar staan een man in een geel hesje aan te wijzen waar er plek is, wat je ook prima zelf kan zien. Blijkbaar is het een dakloze die zo wat geld probeert te verdienen.

Eenmaal bij het aquarium worden we meteen op de foto gezet. Daarna lopen we door en zien heel veel verschillende vissen. Isis en Celeste bekijken elk raam aandachtig en nauwkeurig en hebben de tijd van hun leven. Het grote raam met de haaien maakt de meeste indruk. We bekijken ook nog een 3D film over walvissen, wat ook zeer gewaardeerd wordt. Na afloop kopen we nog de foto die van ons gemaakt is en lopen dan nog door het winkeltje. De meiden scoren zoals gebruikelijk een knuffel, Isis een rog, Celeste een octopus. Wij nemen een kerstbal mee voor de verzameling.

Terug gaan we wel via de snelweg. Tegen 18:30 zijn we weer op onze kamer. Even chillen en dan lekker eten. Celeste wil ’s avonds nog naar de disco met Rianne. Isis is te moe. Hopen dat ze vanavond iets eerder slapen, dan is er morgen weer energie om te zwemmen.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 50755 m
Total time: 02:54:22

Door Gerben