28 juli

Vandaag hebben we een rustig dagje aan het zwembad. Het is een stuk warmer dan de afgelopen dagen en de wolken zijn ook nergens meer te bekennen. Als we naar het ontbijt lopen zien we genoeg lege bedjes, dus Gerben loopt even terug om de handdoeken te halen. Ja, dan doen we maar mee aan het reserveren wat eigenlijk niet mag. Na het ontbijt kleden we ons om en wachten dan aan het zwembad tot we er in mogen. Het bad gaat pas om 10 uur open. De badmeester haalt de ketting rondom het bad weg en de meiden springen er meteen in.

Ondertussen leest Rianne in haar boek en Gerben begeeft zich voornamelijk in het zwembad. Later sluit Rianne ook aan. Tegen lunchtijd gaan we weer naar de kamer om ons om te kleden. Na de lunch willen de meiden nog even chillen met een filmpje. Daarna gaan we weer naar het zwembad. In het water spelen we tikkertje. Celeste is een zeer fanatieke scheidsrechter; “JE MAG NIET LOPEN IN HET BAD!”

Tegen 16:30 is het tijd om te gaan douchen. De meiden chillen nog even en Gerben en Rianne kijken de F1 kwalificatie. Daarna gaan we weer eten. ’s Avonds willen de meiden nog wel naar de kinderdisco. Er wordt uitbundig gedanst. Aan het eind kunnen ze nog een lolly ophalen, maar als blijkt dat je dan je naam in een microfoon moet zeggen, haasten de meiden zich terug. “Ik kan dat niet zeggen!” Zelfs als we vertellen dat Celeste het Spaanse woord voor hemelsblauw is, willen ze niet terug. Gelukkig worden de lolly’s ook nog uitgedeeld.
Nu hopen dat ze op tijd gaan slapen, want wakker worden doen ze standaard om 7:30…


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e

Door Gerben