31 juli

Vandaag besluiten we naar de hoofdstad Palma te gaan. Ontbijten, spullen pakken en dan op weg met de auto. Na ongeveer 50 minuten rijden zijn we in de stad en is er gelukkig nog genoeg parkeerplek tegenover de kathedraal.

We lopen naar buiten, waar het in de zon erg warm is. Via een markt waar je je weer goed kan laten oplichten lopen we verder het centrum in. We komen langs het stadhuis en lopen ook nog even een kerkje in. Daarna vervolgen we onze weg naar het grote plein, daar kopen we een croissantje en een ijsje. Als dat op is lopen we door naar de Mercat de L’Olivar. Dit zou een grote markt zijn met veel verschillende voedselwaren. Helaas zijn meeste kraampjes dicht, maar de airco is een welkome verkoeling. We lopen verder naar een basiliek waar verder niet zoveel te zien is. De meiden hebben het warm en kunnen niet meer! Het is inderdaad wel erg warm, maar we lopen door, elke stap is er een dichterbij de auto. We komen nog langs de Banys Arabs, maar 8 euro p.p. is toch wat overdreven voor een oude badkuip. Daarna lopen we langs de kathedraal terug naar de auto.

We stappen weer in en komen dan even na 2 uur weer aan bij het hotel. We kunnen nog gebruik maken van de lunch en plonzen dan weer in het zwembad. Rond half 5 komen er eindelijk wat bedjes vrij. Tussendoor wordt er nog gesnackt en om 6 uur is het weer tijd om te douchen. Na de late lunch gaan we ook ’s avonds wat later eten. Tegen half 8 zitten we aan tafel. Na het eten gaan we meteen door naar de kinderdisco. Na afloop worden er weer lolly’s gescoord.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 127134 m
Total time: 04:05:38

Door Gerben