2 augustus

De laatste dag in Mallorca. De meiden willen niet meer op pad, dus blijven we bij het zwembad. Rianne is als eerste wakker, dus gaat vast met de handdoeken naar het zwembad. Aldaar is het zwembad dicht omdat er wordt schoongemaakt. Rianne loopt dus maar weer terug naar de kamer. Na het ontbijt blijven Rianne en Celeste samen met andere aasgieren wachten tot het zwembad open gaat. Gerben en Isis kleden zich alvast om. Zodra één van de ingangen open gaat, beginnen mensen te rennen om het beste bedje te reserveren. Het is hilarisch en triest tegelijk.

Rianne en Celeste vinden een mooi plekje en wachten dan op Gerben en Isis. Als ze zijn gearriveerd kleden Rianne en Celeste zich ook om. Daarna wordt er lekker gezwommen. Tussendoor wordt er nog geluncht en tegen half 4 gaan we weer naar de kamer. Douchen, omkleden en nog even chillen. Rond vijf uur gaan we naar het treintje dat voor het hotel stopt en door het stadje rijdt. In Can Picafort stappen we uit, lopen door het winkelstraatje en kopen nog wat souvenirs. Daarna wachten we weer op het treintje en gaan terug naar het hotel.

Daar gaan we voor de laatste keer naar het restaurant. De meiden hebben geen zin om naar de kinderdisco te gaan, dus wordt op de kamer nog een filmpje gekeken terwijl papa en mama de koffers inpakken. Morgen moeten we vroeg op, dus op tijd naar bed.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 8516 m
Total time: 01:29:40

Door Gerben