Gerben en Rianne en Isis in de Algarve

Donderdag 16 juli

Het was een gebroken nacht. Isis wilde eerst niet slapen, besloot dat ze om 2 uur bij ons in bed wilde en was vervolgens klaarwakker om half 7. We maken er dus maar een rustig dagje van.

We besluiten naar Estoi te rijden. Hier zouden Romeinse opgravingen zijn en een oud paleis met mooie tuinen. Als we in het dorpje aankomen, zien we dat de Romeinse opgravingen achter een gesloten hek zitten. Doorrijden naar het paleis dan maar. We rijden wat rond door het dorpje, zien dat er iemand begraven wordt en vinden uiteindelijk het paleis. Het blijkt nu een hotel te zijn. Oeps, hadden we maar beter moet lezen in het reisboekje. De tuinen zitten achter slot en grendel. Dat was dus een tochtje voor niets.

We gaan de auto weer in en doen boodschappen. Als we terug zijn in het appartement zien we dat de reisleidster er is voor de welkomstinformatie. We horen het verhaaltje aan en doen wat ideeën op.

Het is inmiddels lunchtijd. We besluiten te lunchen bij het zwembad. Isis valt daarna in de buggy in slaap. Wij lezen, zwemmen en slapen. Als Isis weer wakker is, mag zij ook zwemmen. Koud! Niet leuk! Dan maar even laten wennen in een opblaasbadje. Daarna houdt ze het iets langer uit in het zwembad.

’s Avonds koken we in het appartement. Isis is na het gebruikelijke ritueel snel in slaap gevallen, hopen op een goede nacht en dan maar kijken wat we morgen kunnen gaan doen!


Sorry, exif_read_data function not found! check your hosting.
Sorry, exif_read_data function not found! check your hosting.
Sorry, exif_read_data function not found! check your hosting.
Sorry, exif_read_data function not found! check your hosting.

Bladwijzer de permalink.

6 reacties op Gerben en Rianne en Isis in de Algarve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.