Donderdag 28 augustus, 20 graden, bewolkt.

De vakantie zit er bijna op, dus de laatste dagen gebruiken we waar vakantie voor bedoeld is: uitrusten. We slapen uit, maar niet te lang, want we moeten nog een afspraak maken voor de inspectie zaterdagochtend. Ze komen om 8:25. Daarna eten we, gamen we en bedenken dan waar we de laatste souvenirtjes zullen kopen. We hebben nog niets van D-day, dus we besluiten naar Bénouville te rijden. In het winkeltje van het Pegasus museum kopen we de laatste cadeautjes. Onderweg kopen we nog croissantjes en brood.

Eenmaal terug in het appartement eten we onze lunch op en gamen we nog wat. Daarna doen we nog een spelletje kolonisten. Rianne wint weer eens. Ook op de DS wint ze de meeste spelletjes, wat niet goed is voor Gerben z’n gemoedstoestand, maar gelukkig overleeft hij het wel.

’s Avonds koken we en wassen we af. Daarna kijken we de Da Vinci Code. Rianne kende de film al, Gerben nog niet. Na de film vallen we in slaap om morgen weer lekker uit te rusten.

Route:

Door admin

2 gedachten over “Gerben en Rianne in Normandië”
  1. Jullie nemen wel slechte films mee op vakantie zeg. :D
    Maar zo te lezen hebben het jullie lekker genoten in Normandië!
    Vond het een leuk verslag om te lezen, ’t las lekker weg en heb een paar keer hardop zitten lachen omdat ik me sommige situaties al helemaal voor me zie!

    Ben benieuwd naar het volgende verslag. :)

  2. Wat een gezellig verslag van jullie vakantie. Sommige dingen zijn eigenlijk te vies om te lezen, maar gelukkig kwam dat maar weinig voor. Mn geschiedenis is weer wat opgehaald. Ik hoop voor de veiligheid van de mensheid, jullie beiden en mezelf dat Gerben wat aan zn rijvaardigheid gaat doen, een gestresste Rianne is geen pretje lijkt me…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.