Gerben en Rianne in Normandië

Zaterdag 23 augustus, 25 graden, zonnig.

Om 10:45 worden we wakker, we werpen een blik naar buiten en het schijnt een mooie dag te worden, eindelijk. We ontbijten op het balkon, douchen en gaan in onze zomerse kleding op het balkon zitten. Het zwembad kijkt ons toch een beetje te koud. We lezen, doen een spelletje en puzzelen wat. Rianne leest haar boek uit en de verveling begint toe te slaan. Daarop besluit Gerben vast een verjaardagscadeautje te geven; de memoires van Majoor Dick Winters. Hij heeft Easy-compagnie geleid en na het uitkomen van de serie Band of Brothers een boek geschreven.

Als we ’s middags even naar binnen gaan om wat eten klaar te maken, zien we dat we al behoorlijk veel op kreeften beginnen te lijken. We smeren ons nog eens extra in en genieten toch van de zon zolang die er nog is. Rond en uur of 5 beginnen er steeds meer wolken over te drijven en koelt het flink af. Dan maar naar binnen. We gamen, lezen en doen vooral lui. Tegen 8 uur gaan we eten; roseval aardappelen uit de oven, varkensspiesjes en doperwten met wortels. We eten nog een toetje, wassen af, lezen nog even en zetten dan in bed weer een film op; The Prestige. Eindelijk een film die wel de moeite waard is. Na de film vallen we in slaap, om morgen weer een luie dag te vieren.

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Gerben en Rianne in Normandië

 1. Arnoud zeggen:

  Jullie nemen wel slechte films mee op vakantie zeg. :D
  Maar zo te lezen hebben het jullie lekker genoten in Normandië!
  Vond het een leuk verslag om te lezen, ’t las lekker weg en heb een paar keer hardop zitten lachen omdat ik me sommige situaties al helemaal voor me zie!

  Ben benieuwd naar het volgende verslag. :)

 2. jacqueline zeggen:

  Wat een gezellig verslag van jullie vakantie. Sommige dingen zijn eigenlijk te vies om te lezen, maar gelukkig kwam dat maar weinig voor. Mn geschiedenis is weer wat opgehaald. Ik hoop voor de veiligheid van de mensheid, jullie beiden en mezelf dat Gerben wat aan zn rijvaardigheid gaat doen, een gestresste Rianne is geen pretje lijkt me…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.