Zondag 24 augustus, 19 graden, bewolkt en regenachtig.

Het mooie weer van gisteren is nergens meer te bekennen. Het regent en is koud. We hebben niets gepland voor vandaag, dus dat komt mooi uit. De regen betekent ook dat we niet verder kunnen verbranden, want die verbrande borst en schouders zijn niet echt bevorderlijk voor onze nachtrust.
Gerben gaat ’s morgens verse croissantjes halen. Rianne douchet ondertussen en wacht tot Gerben terug is. Dan eten we samen het ontbijtje op. Vervolgens lezen we, gamen we, eten we weer, vallen we ’s middags op de bank in slaap en vervolgens spelen we nog een keer Kolonisten. Deze keer wint Gerben.

Daarna koken we; pasta met tonijnsaus. Het smaakt goed, maar we hebben veel te veel gemaakt… Jammer dan. Als we klaar zijn met afwassen lezen we nog even wat we morgen allemaal kunnen bekijken in Bayeux. Het is geen grote stad, maar we willen in ieder geval naar het tapijt en het museum over de slag om Normandië. We leggen de boekjes weg en kijken in bed weer een film; Wanted. Beetje een standaard actiefilm, en jammer dat het hoofd van Angelina Jolie zo vaak in beeld komt, verder wel aardig.
Tot morgen maar weer!

Door admin

2 gedachten over “Gerben en Rianne in Normandië”
  1. Jullie nemen wel slechte films mee op vakantie zeg. :D
    Maar zo te lezen hebben het jullie lekker genoten in Normandië!
    Vond het een leuk verslag om te lezen, ’t las lekker weg en heb een paar keer hardop zitten lachen omdat ik me sommige situaties al helemaal voor me zie!

    Ben benieuwd naar het volgende verslag. :)

  2. Wat een gezellig verslag van jullie vakantie. Sommige dingen zijn eigenlijk te vies om te lezen, maar gelukkig kwam dat maar weinig voor. Mn geschiedenis is weer wat opgehaald. Ik hoop voor de veiligheid van de mensheid, jullie beiden en mezelf dat Gerben wat aan zn rijvaardigheid gaat doen, een gestresste Rianne is geen pretje lijkt me…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.