Gerben en Rianne in Normandië

Vrijdag 29 augustus, 20 graden bewolkt.

Onze laatste dag. We slapen een beetje uit, maar staan toch op tijd op om nog naar de markt in Villers-sur-Mer te kunnen. Douchen, eten en weg zijn we. Het is even zoeken naar een parkeerplaats, maar vinden er uiteindelijk toch een, weliswaar tegen betaling. We lopen rond en zien weer veel verschillende lekkernijen, kleding en prullaria. We lopen ook nog wat winkeltjes in en uit. Op de markt kopen we nog een stuk bloedworst en doen dan boodschappen in de plaatselijke supermarkt.

In het appartement doen we nog een spelletje Kolonisten, Gerben wint. ’s Middags kijken we nog een film; Flags of our Fathers. Best een goede film. Daarna koken we; pasta. Vervolgens wassen we af en ruimen het appartement op voor de inspectie. Daarna spelen we weer kolonisten, dit keer besluiten we tot een remise.

We gamen en lezen nog even en gaan dan op tijd slapen, want morgen moeten we vroeg op.

Route:

Bladwijzer de permalink.

3 Responses to Gerben en Rianne in Normandië

 1. Arnoud zeggen:

  Jullie nemen wel slechte films mee op vakantie zeg. :D
  Maar zo te lezen hebben het jullie lekker genoten in Normandië!
  Vond het een leuk verslag om te lezen, ’t las lekker weg en heb een paar keer hardop zitten lachen omdat ik me sommige situaties al helemaal voor me zie!

  Ben benieuwd naar het volgende verslag. :)

 2. jacqueline zeggen:

  Wat een gezellig verslag van jullie vakantie. Sommige dingen zijn eigenlijk te vies om te lezen, maar gelukkig kwam dat maar weinig voor. Mn geschiedenis is weer wat opgehaald. Ik hoop voor de veiligheid van de mensheid, jullie beiden en mezelf dat Gerben wat aan zn rijvaardigheid gaat doen, een gestresste Rianne is geen pretje lijkt me…

 3. Both these video games are carefully woven experiences.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.