Woensdag 7 augustus
Celeste is al om 7 uur wakker. Gerben haalt weer broodjes. We ontbijten en vertrekken dan naar Charleroi.


We bereiken de stad via een drukke weg en parkeren onder het winkelcentrum. Eindelijk lijkt het of ze hier toch een soort van ontwikkeld zijn. Lampjes geven aan welke parkeervakken vrij zijn en het winkelcentrum ziet er nieuw en strak uit. We lopen even rond en gaan dan eerst naar buiten om de Sint Christoffelkerk te zien. We lopen door een straat die ooit heel druk geweest moet zijn, maar nu gevuld is met leegstaande winkelpanden. Ook het plein waar de kerk aan ligt is uitgestorven. Jammer, hopelijk knappen ze dit ooit nog op. We lopen weer terug naar het winkelcentrum. In een zijstraat nemen we plaats op een terras, Gerben heeft zin in een wafel. We wachten een behoorlijke tijd op de bediening en bestellen wat te drinken. Eten kan pas om 12 uur en het is nu 11:37. Alcohol is op dit tijdstip dan weer geen probleem, want er worden om ons heen al cocktails en wijn gedronken. Dan maar snel het drinken achterover klokken en verder lopen. In het winkelcentrum komen we bij Fred’s terecht. Gerben bestelt een naturel wafel en een met nutella. Isis wil een ijsje. We eten alles op, kopen dan nog wat kleren voor de meisjes en vertrekken weer naar huis.


’s Middags gaan we mee met de crocodile rouge, een amphibus. Het is een boottochtje over het grote meer. Met een koptelefoon kun je naar een verhaal luisteren over het meer. Het verhaal is gericht op kinderen, maar Isis heeft geen zin om de hele tijd te luisteren. Celeste vindt het prachtig: ‘bootje rijden!’
Als de kinderen ’s avonds in bed liggen, spelen Gerben en Rianne nog twee potjes TM online. Het eerste potje wordt Rianne eerste, Gerben tweede. Het tweede potje wordt Gerben derde en Rianne vierde.
Isis presteert het om pas om 12 uur te gaan slapen.


Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 74593 m
Total time: 04:19:07

Error When Retrieving NextGen Gallery galleries/images: $e
Total distance: 14869 m
Total time: 01:48:35

Door admin