Familie van der Laan in de Ardenne

Donderdag 8 augustus
Celeste is alweer om 7 uur wakker. Dat was een kort nachtje. Isis slaapt nog, Celeste mag even op de tablet, Rianne en Gerben snoozen nog even door. Na het ontbijt ruimen we op en maken ons dan klaar om naar het zwembad te gaan. Isis vermaakt zich goed, als we haar maar niet loslaten in het diepe bad. Ze durft met mama van de glijbaan. Daarna wil ze niet meer, het ging veel te hard. Celeste moet eerst even wennen aan het water, maar vermaakt zich daarna prima in het peuterbadje. Als we haar meenemen naar het buitenbad, begint ze HEEL HARD te gillen. Rond 1 uur kleden we ons weer aan. We lunchen met een frietje, daarna doen Celeste en Rianne een dutje.
Als iedereen weer wakker is, doen we boodschappen in Walcourt. Onderweg stoppen we nog bij de basiliek. We zijn de enigen en kijken rustig rond. We zien een biechtstoel en vragen aan Isis of ze weet wat dat is (eerder deze week hebben we dat al eens uitgelegd, eens kijken wat er is blijven hangen), antwoord: een poppenkast. Nou ja, ze heeft geen ongelijk. Als de meisjes de echo in de kerk ontdekken en beginnen te gillen, is het weer tijd om verder te gaan.
Boodschappen, koken, eten, kinderen naar bed en opruimen. Morgen gaan we alweer naar huis. De weersverwachtingen zijn niet al te best, dus dat komt mooi uit zo. We hebben veel gezien, maar in de toekomst moeten we nog maar eens het oostelijk deel van de Ardennen bezoeken.


Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.