Familie van der Laan in de Ardenne

Woensdag 31 juli
Tegen acht uur staan we op. Na het ontbijt vertrekken we richting de molen van Dostiennes. Na 20 minuten rijden hebben we de molen gevonden. Het is een watermolen waar meel wordt gemalen. Alleen te bezoek op de eerste zondag van de maand. Oké, dan maar weer ergens anders naartoe.
We besluiten naar de vlinderschuur in Virelles te gaan. Voor 25 euro mogen we met z’n vijven naar binnen. De eigenaar vertelt in het Nederlands waar de vlinders vandaan komen en wat we allemaal kunnen bekijken. Het is een niet al te grote schuur met een insectarium waar rupsen en poppen te zien zijn. Isis en Celeste vermaken zich goed. Een vlinder met een kapotte vleugel komt op de arm van Isis zitten, ze geniet!
We rijden weer richting het huisje, Celeste waar we nog wat eten. Dan gaat opa weer naar huis. We zwaaien hem uit. Celeste en Rianne doen nog een dutje. Aan het eind van de middag doen we boodschappen in Walcourt. Onderweg staan we stil in een file, maar onduidelijk is waarom. Isis is intussen in slaap gevallen. We kopen eten voor vanavond en tussendoortjes voor de uitstapjes.
Thuis koken, eten en de kinderen naar bed. Ze willen allebei niet. Celeste mag tot acht uur opblijven en gaat dan wel slapen. Isis kan écht niet slapen hoor! Ze houdt het vol tot half elf…
Gerben en Rianne doen nog een potje TM, Gerben wint alweer…


Total distance: 67854 m
Total time: 02:10:40

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.