Donderdag 1 augustus
Celeste is alweer om half acht wakker. Na het ontbijt vertrekken we naar Nismes. De eerste stop is bij Fondry des Chiens, een ravijnachtige put. We parkeren de auto en lopen een stukje naar de rotspartij. Gerben en Isis dalen af in de kloof, Rianne en Celeste blijven boven. Isis klimt zelf weer terug naar boven. Celeste wil vooral veel zelf lopen, dus in plaats van om ons heen te kijken, letten we op dat Celeste het ravijn niet in loopt. Een hekje om het ravijn zou wel op z’n plaats zijn.
Bij de auto eten we nog een broodje. Daarna rijden we Nismes in. We parkeren bij het kasteel naast Jardin d’O. We lopen naar de speeltuin waar de meisjes zich vermaken op de wip en op de waterspeelplaats. We eten nog een broodje en als we de wespen zat zijn lopen we nog een rondje door het park. Er zijn grappige bruggetjes en aangelegde watervalletjes. Isis vindt het prachtig. Na onze wandeling eten we aan de overkant nog een ijsje. Je kunt hier niet pinnen, dus moet Gerben op zoek naar een pinautomaat. Na een lange tijd komt hij weer terug met contant geld (wie gebruikt dat nou nog?!). Daarna rijden we weer terug naar huis.
We houden Isis wakker, Celeste valt wel in slaap. Thuis slaapt Celeste nog even verder en doet Rianne ook een dutje. Als Celeste weer wakker is, gaat Gerben met de meisjes naar de trampoline. Daarna doen we nog boodschappen. Kinderen in bad, koken, eten en Celeste naar bed. Rianne ligt even naast Isis in de hoop dat ze gaat slapen. Dat doet ze pas om half tien… Gerben en Rianne spelen weer een potje TM, Rianne wint eindelijk weer eens.


Total distance: 73271 m
Total time: 04:28:18

Door admin