Vrijdag 17 augustus 2012
Moab

Vandaag gaat de wekker weer eens af. Ontbijt en lunch halen in de supermarkt en dan richting Arches National Park. We rijden helemaal naar het eind om daar de langste wandeling van de dag te maken. Rond 9 uur beginnen we aan de wandeling. We lopen naar drie verschillende bogen. Eén daarvan heeft in 1991 nog een stuk verloren, daarom mag je nu niet meer op of onder de boog staan. We nemen foto’s en lopen dan weer naar de auto.

We rijden naar verschillende uitkijkpunten en maken nog twee wandelingen naar verschillende bogen. Bij deze bogen mag je er wel onder gaan staan, helaas zijn al die lelijke toeristen niet leuk voor de foto’s. De wandelingen zijn op zich niet moeilijk, maar de temperatuur loopt wel steeds meer op tot ongeveer 37 graden. Rianne is niet voor deze temperaturen gemaakt. Rianne laat wel weten dat ze moe wordt van dit soort wandelingen, volgens Gerben vindt niemand dit soort wandelingen leuk, maar doen mensen het toch maar. Voor Rianne wordt het dragelijker als ze af en toe haar beklag kan doen, dus dan mag het van Gerben. Gerben heeft nergens last van, behalve een hete zak, dus loopt hij maar rond met zijn gulp open.

Dieren laten zich hier niet echt zien. Af en toe zien we een buidelratje of een hagedis, daar blijft het bij. Er is ook nauwelijks schaduw in dit park, dat komt ook doordat de zon hier zo hoog staat. Tegen 14:00 uur zijn we klaar in het park en eten we onze lunch maar op in het hotel. We rusten nog even uit en vertrekken dan naar het zwembad. Dat koele water is wel fijn bij 37 graden.

Rond 18:00 uur gaan we eten. Gerben neemt z’n ijsje mee naar buiten. Morgen vertrekken we richting Dinosaur National Monument. Redelijk op tijd opstaan dus, zodat we daar genoeg tijd hebben om rond te kijken.

Avondeten:
Moab’s Diner
Gerben: Hamburger
Rianne: kip


[ngg_gallery=84;
gpxelevation=show;
maptypecontrol=hierarchical]

Door admin

2 gedachten over “Gerben en Rianne in West USA”
  1. Zo, alles gelezen en bekeken!
    Bryce is wel erg mooi om te zien, net als monument valley! Zeker met zonsop- of ondergang.
    De modderpoelen en zwavelputten uit Yellowstone herken ik wel (maar dan uit Nieuw-Zeeland), ik ruik ze ook weer als ik de beschrijving lees.
    Ik mis wel foto’s van eten. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.